K tradiční české koprovce dobré moravské víno? Zkuste k ní suché bílé víno, které se hodí ke smetano...
Blog
Chřestová sezóna je v plném proudu? Dejte si ke chřestovému rizotu i dobré moravské víno, jako je na...
"Obyčejná" hrachovka a dobré moravské víno? Proč nezkusit trochu bláznivou kombinaci. Dejte si k ní ...
Ke kuřecímu řízku s bramborem nebo s kaší jedině vychlazené pivo? Zkuste změnu. Dejte si k němu dobr...
Milánské špagety jsou vlastně typické české jídlo z dob socialismu, které nejspíš nevidělo Itálii an...
Nikdy by vás nenapadlo dát si dobré víno k takové hospodské klasice, jakou je katův šleh? On ani ten...
K pořádnému vepřovému řízku jedině vychlazené pivo? Zkuste změnu a kombinujte řízek Ondráš s dobrým ...
Plněné knedlíky a vychlazené pivo? Buďte skutečný gurmán a dejte si k němu dobré moravské víno, jako...
K poctivé husté zelňačce jedině vychlazené pivo? Zkuste změnu, třeba náš vyladěný Ryzlink rýnský:&nb...
Slovenské halušky se zelím a dobré moravské víno? A proč ne. Zkuste k nim třeba náš Ryzlink rýnský:&...