Blog, Strana 3

Víno a kulajda

Dobré moravské víno a kulajda s houbami? Neděláme si legraci. Dejte si ke kulajdě naše Rulandské bíl...

Jak kombinovat víno a smažený hermelín

Ať už je to francouzský camembert, nebo český hermelín, nejspíš byste si k němu úplně automaticky da...

Víno a křenová omáčka

Máte chuť experimentovat a dát si ke křenové omáčce dobré moravské víno? Musíme vás zklamat, ale tot...

Víno a smažený květák

Klasické české jídlo, které vás sice možná "uzemní" na zbytek dne, ale jednou za čas si ho prostě mu...

Jak kombinovat víno a srbské rizoto

Vaše nejoblíbenější jídla ze školní jídelny? Jedním z nich nejspíš bude srbské rizoto. Tedy vlastně ...

Víno a hamburská vepřová kýta

Jedno z nejoblíbenějších jídel ze školní jídelny? Jednoznačně "hamburská" s knedlíkem. Na gurmánský ...

Víno a noky se špenátem

Říkáte, že bramborové noky se špenátem nejsou typické české jídlo? Nejspíš ale budou, protože za pár...

Jak kombinovat víno a prejt s bramborem

Typická rychlá večeře za socialismu, když vašim rodičům došla inspirace? Kromě chleba ve vajíčku to ...

Víno a selská vepřová pečeně

Zima je "zpět"? Zahřejte se tradičním českým jídlem, jako třeba selskou vepřovou pečení s knedlíkem ...

Víno a vepřový karbanátek

Vepřový karbanátek s kaší jedině se sklenicí vychlazeného piva? Zkuste změnu a kombinujte ho s dobrý...

Nahoru
46 položek celkem
Zpět do obchodu