Znáte tuto levnější a díky kysanému zelí taky o něco zdravější variantu španělského ptáčka? Pokud ne...
Blog, Strana 4
Že se české rizoto moc nepodobá tomu pravému italskému? Polehčující okolnost je, že my Češi nejsme j...
K vepřovému řízku s bramborem nebo s kaší jedině vychlazené pivo? Nemusí to tak být. Zkuste změnu a ...
Existuje jen málo polévek, na kterých se shodne většina českého národa a kterými se zavděčíte skoro ...
Z plněných paprik se stalo celkem drahé, luxusní jídlo? Proč ho tedy nedotáhnout k úplné dokonalosti...
Smažený hermelín už se dá považovat za českou klasiku. Uznávají ho i Francouzi a někdy ho přirovnáva...
Z leča se stal luxusní pokrm? Rozčilování reálně nikomu nepomůže, takže zbývá dělat si z toho legrac...
Věděli jste, že sekaná s kaší je jedno z nejoblíbenějších dětských jídel? My vám nabízíme vylepšenou...
Že si můžete dát víno i k vepřovému masu, to není žádné tajemství. Ale k vepřovým výpečkům se zelím?...
Rádi zkoušíte nové, "bláznivé" kombinace? Nás baví kombinovat typická česká jídla s vínem. Třeba tak...